WIE IS LOES?

Marloes headshot

In mijn vrije tijd ben ik Marloes Lodder, Loes voor vrienden of Lodder als je bij me op de middelbare school zat 😁. Getrouwd met Bart en moeder van Mats (5) en Lotte (2), de twee meest kleurrijke personen die ik ken.

Zelf ben ik 37, maar voel ik me 25 en dat houd ik zo lang mogelijk vast 😋. Geboren en getogen in Rotterdam, nu sinds een paar jaar in Utrecht. M’n natte T is niet te horen tenzij ik tof probeer te doen met andere Rotterdammers (alcohol helpt ook 💩).

Van Docente Wiskunde tot Webdesigner

Ik was dat irritante kind, dat last-minute kon leren en dan toch een hoog cijfer halen. Maar ik was óók het kind dat vlak voor de toets anderen hielp om alles op een rijtje te zetten of op de valreep uit te leggen. Zo ben ik bij de Lerarenopleiding Wiskunde terecht gekomen, maar heb ik daarna 9 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening.

Ik miste heel erg de creativiteit die ik in m’n jonge jaren wél kwijt kon op gebieden als fotografie en tekenen. Nu kon ik nog wel een Excel-tool wat gezelliger maken, but you can only go so far 🤪.

En toen kwam er een mooie kans op mijn pad! Mijn zus had al een aantal jaar haar eigen bedrijf (CV Atelier) en vroeg mij om voor haar te freelancen. Er bleek veel vraag naar websites vanuit ZZP’ers, dus toen heb ik me daar volledig op gestort en zo is Let’s get LOES geboren! Ik vond het leuk ook 😉.

Marloes in stoel met laptop op schoot

Mijn strijd tegen de eenheidsworst

In mijn drang om bijzonder te willen zijn (nog steeds last van), heb ik dingen altijd net even anders gedaan dan anderen. Misschien heeft mijn lengte (1.90m) mij onbewust al een zetje gegeven op dit gebied, want in de massa opgaan is iets wat ik letterlijk niet kan lol 😆.

Met je bedrijf wil je óók niet opgaan in de massa. Je wilt dat een potentiële klant jou opmerkt en herinnert! Ik zie veel rechttoe rechtaan websites, opgebouwd in rechte blokken. Weinig inspiratie qua vormen en kleur, en de huisstijl minimaal doorgevoerd. Zo zonde! 🙈

Jezelf onderscheiden doe je met een unieke, opvallende branding en teksten in jouw tone-of-voice. En als je die dan eenmaal hebt, wil je natuurlijk wel een website die net zo uniek is! En daar laten in mijn ogen veel mensen kansen liggen.

Met mijn training en tutorials laat ik je zien hoe je élk onderdeel van je website matcht met je branding, voor een website zonder concessies 🤩.

Zélf je website bouwen, yay or nay?

Er staat veel online over WordPress en er is een enorm aanbod in workshops, waarbij je met een kant-en-klare lay-out aan de slag gaat. Toen ik zelf mijn eerste website ging maken, wilde ik van alle informatie en opties het liefste in foetushouding weer m’n bed in. Want het werd óf 1000 uur Googlen óf een onoriginele website 👻.

Toen zag ik dat je met DIVI je WordPress website from scratch kon opbouwen en designen, precies zoals je wilt. Dat klonk top dus heb ik me suf gegoogled, zodat ik ook écht 100% kon doen wat ik wilde. En ik leer nog met elke nieuwe website!

Kan jij dat ook? Zeker weten. Maar het kost je belachelijk veel tijd als je het allemaal zelf moet uitzoeken. En hoofdpijn. En misschien een paar tranen 😅.

Ik heb dus nu precies díe training gemaakt die ik op dat moment zélf had willen volgen. Een training die van begin tot eind laat zien hoe je alles doet en in welke slimme volgorde, met daarnaast het gemak van een aanspreekpunt. Dat was fijn geweest zeg 🤓.

Marloes blij achter laptop

Anderen over mijn werk

Mijn training is pas net live, dus de daverende reviews gaan nog binnenstromen 😎.

Lees vooral even hoe blij huidige klanten met mijn maatwerk zijn 😉.

Mieke

Mieke

“Toen ik terecht kwam op Loes haar website voelde ik meteen een goede vibe. Haar website straalde voor mij uit wat ik zocht: catchy, speels, duidelijk. Al snel bleek dat mijn eerste gevoel klopte. De match was er! Loes pakt alles enerzijds heel duidelijk en professioneel aan, maar vooral haar persoonlijke touch is een grote meerwaarde. Loes is altijd bereikbaar en staat in direct contact met haar klant. Ze gaat samen met haar klant op zoek naar de details, tot het plaatje letterlijk en figuurlijk echt klopt.”

www.musicalstages.be

Mieke

Carmen

“De website die Marloes voor mij heeft neergezet is mooier dan ik had kunnen bedenken… En nog belangrijker; ik krijg er zo’n goed gevoel bij – het voelt als een verlengstuk van mijzelf. De sfeer die de website heeft qua opzet, kleur en beelden en ook de tekst waar Marloes mij goed in heeft begeleid, vormen samen een compleet geheel. Het maakt me trots!”

www.carmen-ld.com

Mieke

Hester

“Marloes nam echt de tijd voor mij en was heel relaxt in de omgang. Daarnaast kwam ze met goede inbreng als het gaat om kleurstelling en opbouw van de website, maar hield daarbij altijd mijn stijl en wensen in haar achterhoofd. Ik heb echt het gevoel dat ik samen met haar mijn website heb gemaakt en dat voelt goed. Ik zou haar zeker aanbevelen aan andere zelfstandigen. Marloes voegt net even die sprankel toe aan je website waardoor die meer opvalt.”

www.hesterarkes.nl